top of page
HET HERENAKKOORD

HET HERENAKKOORD

ARNHEM

THE NETHERLANDS

Type: TTBB
Founded: 1992

# Wonderful Supporting members
0
# Wonderful members
24

ABOUT

In 1992 werd door een aantal enthousiaste zangers uit Arnhem en omgeving het Arnhems homomannenkoor Het Herenakkoord opgericht. Het koor is ontstaan uit de behoefte om samen met andere homomannen te zingen. Naast het plezier in zingen zijn gezelligheid en het gevoel van verbondenheid belangrijke motieven om lid van het koor te zijn. Op dit moment telt het koor 31 leden uit de hele regio. Wij repeteren op maandagavond in Huis van Puck. Wil je informatie over het lidmaatschap of wil je misschien een keer vrijblijvend een repetitie bijwonen? 

Repertoire

Het repertoire van Het Herenakkoord is heel gevarieerd: van Ruth Jacott tot Wolfgang Amadeus Mozart. Meestal zijn het bestaande nummers die soms een aangepast arrangement krijgen of van een andere tekst worden voorzien. Uiteraard horen daar ook teksten bij die de herenliefde bezingen, al dan niet met een kwinkslag. De liedjes worden zo veel mogelijk vierstemmig gezongen.
 
Optredens

We vinden het heel belangrijk om regelmatig op te treden. Hoogtepunten waren de optredens in binnen- en buitenland tijdens grote en kleinere festivals. Met evenveel plezier treden we echter op in kleinere lokaliteiten dichterbij huis. Wil je het koor misschien uitnodigen voor een optreden? Eerst eens kijken hoe zo’n optreden eruit ziet? a

equally mixed classic/rock/pop/musicals

1997

Manage your Choir information

Now you can change, add or remove the information about your choir

Want to change your profile picture?

​Change the description of your choir?

Your contact information?

A new link to a Facebook page, Twitter or Instagram account?

Click here to submit your changes

bottom of page